Smartphone App

taxatie taxatierapport nwwi validatie taxateurDe Smartphone app van Taxatieweb biedt de actieve gebruiker van Taxatieweb de mogelijkheid om foto’s aan een NWWI taxatierapport toe te voegen en is vernieuwd!

Foto’s toevoegen aan uw rapport
Vanuit de App maakt u de keuze voor het juiste taxatierapport en de rest wijst zich vanzelf. U kunt de foto’s direct voorzien van een onderschrift en op locatie al aan de opdracht toevoegen. De foto’s worden via 3G, of indien gewenst later via WIFI, naar het gekozen taxatierapport geupload. Verder is het mogelijk eerder genomen foto’s vanuit het “Album” aan het rapport toe te voegen.

Zet de locatievoorzieningen aan en uw opdrachtgever krijgt straks in het rapport direct te zien waar het getaxeerde object ligt ten opzichte van de referentieobjecten.

Werken met de iPhone App zorgt ervoor dat u sneller en efficiënter kunt werken bij het opstellen van uw rapport.

iPhone 6
Heeft u de iPhone 6 aangeschaft met o.a. een groter scherm of overweegt u dit? De iPhone-app van Taxatieweb is hierop berekend. Download hiervoor gratis de nieuwste versie. Klik hier om naar de Apple App-store te gaan.

Android
De Smartphone app is nu ook gratis beschikbaar voor Android toestellen. Klik hier om naar de Android shop te gaan waar u deze app kunt downloaden.